Događanja

Godine 2012. akcija će se održati 31. ožujka od 20.30 do 21.30 sati. Od Times Squarea do Dubrovačkih zidina, Bruneja do Litve, od najvišeg nebodera na planetu do inuitskog iglua, gaseći svjetla 31.ožujka svijet će još jednom proslaviti najveću ekološku svjetsku volontersku akciju - „Sat za planet Zemlju“.
Ovogodišnji „Sat za planet Zemlju“ u Hrvatskoj će zamračiti pulsku Arenu, Zidine u Dubrovniku, riječku Trsatsku gradinu, splitsku rivu i južno pročelje Dioklecijanove palače, osječku Tvrđu, zagrebački Zrinjevac, cijelu Makarsku rivijeru... Sve će te znamenitosti, uz još brojne gradove, 31. ožujka u 20:30 sati na jedan sat utonuti u mrak te će Hrvatska tako postati dijelom najveće volonterske akcije na svijetu.
Ove godine akciju "Sat za planet Zemlju" prati kampanja „Ja hoću! A ti?“ (I will if you will!), koju je osmislila agencija Leo Burnett. Snimljeni su i razni spotovi s izazovima "malih" i "velikih" ljudi koji se mogu pogledati na WWF-ovim stranicama.
U Hrvatskoj je snimljena i kampanja za društvene mreže, koju su izveli komičari iz Studija smijeha. Niza skečeva već možete pogledati na Facebook stranici Earth HOUR 60+ Croatia.

Izvor: Wikipedija
 

3D karta 


Prikaži DOGAĐANJA na većoj karti


 

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola